Santander forbrukslån

Terningkast 6Santander forbrukslån

Santander forbrukslån har en av landets absolutt laveste renter: fra kun 11.5%. Låneperioden strekkes over 15 år, noe som også er en av markedets absolutt lengste låneperioder. I tillegg får du opptil 2 betalingsfrie måneder i året, dette etter at du har hatt lån hos dem i minst 6 måneder. Pass likevel på at du gir banken beskjed før du tar en slik måned, slik at du slipper purregebyrer og andre unødvendigheter.

Når du søker om lån hos Santander utfører de en kredittsjekk, noe som tar bare noen få timer, og det tar bare 1-2 virkedager før man får et endelig svar på søknaden. Det er med andre ord helt risikofritt å søke om lån, selv om man kanskje har betalingsanmerkninger eller lignende, så ikke vent med å sende inn en søknad. Dette lånet gir deg kontroll over egne betalinger, samt frihet og fleksibilitet. Har du lyst på nye felger til bilen, eller kanskje en ny bil? Vil du reise til syden, eller gjøre noe litt kjedeligere men langt viktigere; samle kredittkortregninger og smågjeld under ett lån? Santander gir deg færre bekymringer og bedre oversikt, og du kan låne mellom 10.000 og 250.000 kroner uten sikkerhet.

Bestill Santander forbrukslån

Etableringsgebyret i denne banken kan i første omgang virke noe høyt. Tallene snakker likevel for seg selv: Om man tar opp lån som skal betales ned over flere år vil dette gebyret bli forsvinnende lite, dette på grunn av den lave renten Santander opererer med. Mange av konkurrentene har lave eller ingen etableringsgebyrer, noe som i utgangspunktet kan virke fristende, men ikke la deg lure: Noen få prosentpoeng økning i renten spiser opp etableringsgebyret på et blunk, og du vil ende opp med å måtte betale langt mer i renter enn du hadde gjort om du hadde tatt opp lån fra Santander, dette på tross av etableringsgebyret.

Santander er for øvrig også hjelpsomme når det gjelder finansieringsløsninger og refinansiering. Videre kan de også hjelpe deg å samle lån.

Eksempler på lån
30.000 kr/1 år, 16.50% effektiv rente
100.000 kr/12 år, 15.50% effektiv rente
250 000 kr/12 år, 11.50%effektiv rente

Nøkkeltall
Etableringsgebyr: 1500 kr
Utbetalingstid: 5 dager
Nedbetalingstid: 1-15 år
Månedlig gebyr: 70 kr
Nominell Rente: Fra 11.50% til 18%
Effektiv rente: Fra 13.88% til 21.33%
Låneforsikring er for øvrig en tilleggstjeneste som koster 6.9% av terminbeløpet.

Betingelser
For å kunne søke om Santander forbrukslån må man ha fylt 25 år og ha minst 140.000 kroner i årsinntekt. Videre må man ikke ha betalingsanmerkninger eller registrerte inkassosaker de siste 3 årene.

Effektiv rente
Grunnen til at effektiv rente varierer så mye som den gjør, fra 13.88% til 21.33%, er fordi Santander gir individuell rente som bestemmes ut i fra kredittvurderingen din. Renteprosenten fastsettes etter vurdering av alder, inntekt og gjeld.

Nedbetaling
Nedbetalingen skjer i form av faste månedsbeløp, der lånetaker plikter å betale det gitte terminbeløpet ved forfall selv om faktura for den enkelte termin ikke er mottatt.

www.santander.no. Rente fra 11,5 %.