«DEN LILLE» trenger stimuli

Det er faktisk flere som ikke gidder vente på den behandlingen de fortjener av mennene sine, og derfor går til anskaffelse av et hjelpemiddel som lenge har vært etterspurt. Den masserende stimulatoren skaper de bølgene som trengs for å komme i gledelig lyst.

Det er i klitoris impulsene ligger, de som gir deg orgasmen. Det skal ikke mye til for å få det til, men likevel er det så langt fra fantasi til virkelighet. Med den skakende vennen vil trykkbølger sendes gjennom deg og gjøre livet sukkersøtt. Feminine farger med en touch av maskulinitet.

Skap litt mer spenning

Spenning er det samme som potensiell energi, og når begge punktene er ladet til sitt maksimale potensial, så er det bare for klitorisvibratoren å sette i gang. Den dirrer først rolig, for så å øke kraften etter hvilket trykk den skal sette fri. En kvinne som trenger å forløpe, så er det godt å ha den hendige dildoen som kalles Womanizer.

I stedet for hånda

Vi liker ofte å gjøre det fort og enkelt, men det er ganske kjedelig i lengden. Med en dildo som skaper trykkreaksjoner herfra til himmelen, så er valget klart. Man trenger ikke å tenke over hvorfor eller hvordan, det er bare å sette i gang. Man føler seg kanskje dum der og da, men uten orgasme vil andre plager oppstå. Det er en kjensgjerning av orgasme frigjør stoffer som får kroppen til å slappe av.

Livet er en lek så lek med det

Man kan rote bort mye tid av livet sitt. Skal man likevel gjøre det så kan man i det minste kose seg. En klitorisvibrator er tillegg i hverdagen som gjør at man føler seg levende. Livet blir en lek for voksne kvinner som vil ha noe mer. Bruk den gjerne som tilbehør til et aktivt sexliv også.