Refinansiering løsningen på økonomiske problemer?

pengeproblemer Som økonomien er nå for tiden kan hvem som helst få økonomiske problemer, i større eller mindre grad. Renten kan bety store ekstra utgifter for mange, og som ikke det er nok kan mange arbeidsgivere se seg nødt til å si opp folk. Hvordan kan man da opprettholde livsstilen man helst vil ha? Om det kniper enda verre, hvordan skal man ha råd til å betale alle faste utgifter og samtidig ha råd til å leve? Du har kanskje tatt opp forbrukslån eller andre lån i perioder der økonomien var god, og du har kanskje kredittkortgjeld?
Løsningen på problemene dine kan bli refinansiering.

Hva er refinansiering?
Refinansiering er et enkelt lån du tar opp for å betale ned alle de andre, mindre lånene du har. Dette gjerne i form av et forbrukslån som fungerer som refinansiering. På denne måten trenger du ikke lenger å betale på studielån, kredittkort, billån osv hver måned; i stedet betaler du ett enkelt fastsatt beløp hver måned, noe som i de aller fleste tilfeller er lettere å håndtere enn alle småbeløpene. Dette fordi småsummene til sammen vanligvis blir langt dyrere enn det månedlige enkeltbeløpet man betaler om man tar opp forbrukslån som fungerer som refinansiering. Om alle småsummene til sammen utgjør 10.000 kroner i måneden, kan man med dette få det ned til halvparten, om man skulle ønske det.

Hva er fordelene med et slikt lån?
Refinansiering har flere fordeler. En av de største er at du med et slikt lån ikke lenger trenger å bekymre deg for det som kanskje er et høyt antall faste utgifter, noe som også hjelper deg å unngå straffegebyrer og renter for ikke betalte regninger.

Hvilket refinansieringsprogram passer for deg?
Når du velger det beste lånet bør du ha satt deg inn i hva som passer best for deg, i tillegg til at du må være bevisst rundt hva du trenger og hvordan din økonomiske situasjon er. Man kan spørre sin faste bank om de har et godt tilbud å komme med, eller man kan se på nettet hvem som har det beste tilbudet. Ofte ender låneren opp med å ta opp lån hos feks Santander fordi de er en av de billigste på markedet, med en rente fra 11,5%.

Kan du få et slikt lån?
Det er ikke 100% sikkert at du kvalifiserer for et forbrukslån. Det er flere betingelser som ligger til grunn, og disse er vanligvis krav til minimumsinntekt, alder, at man har bodd i landet i et visst antall år, og at man ikke har noen inkassosaker eller betalingsanmerkninger.

Vi ser på Santanders lån som et av de beste på markedet, og her er deres betingelser:
[table id=11 /]

Her kan du lese mer om Santander forbrukslån.